Om Idkon

Idræts- og fritidssektoren udvikler sig bedst, hvis vi løbende bevarer nysgerrigheden og stiller de rigtige spørgsmål - også de kritiske.  Foto: Lars Krabbe

Idræts- og fritidssektoren udvikler sig bedst, hvis vi løbende bevarer nysgerrigheden og stiller de rigtige spørgsmål - også de kritiske. Foto: Lars Krabbe

 

Vi bidrager til en mere levende idræts- og fritidssektor

Vores mission er at bidrage til en mere engagerende, inspirerende og innovativ idrætssektor på alle niveauer. Vi hjælper aktørerne i den brede idræts- og fritidssektor med viden, analyse, formidling og rådgivning.

”Idkon.dk arbejder for at inspirere og kvalificere beslutningsgrundlaget hos den mangfoldige skare af aktører, der hver dag arbejder professionelt eller frivilligt med at udbyde og udvikle gode idrætstilbud og oplevelser til danskerne.”

Idkon.dk bygger sit arbejde på erfaringer, viden og aktuel forskning og research om idræts- og fritidssektoren og de tendenser, som påvirker sektoren. Idkon.dk inddrager efter behov samarbejdspartnere og specialister fra ind- og udland i opgaveløsningen. Vi kommer altid med drive og engagement, fordi vi interesserer os brændende for de opgaver, vi arbejder med.

Idkon.dk er etableret i sommeren 2018 af journalist Henrik H. Brandt, som har mere end 25 års erfaring med uvildig, kritisk og konstruktiv journalistik og analyse af tendenser og strukturer i idræts- og fritids-sektoren.

Journalistisk drive og indsigt i sektoren

Om Henrik H. Brandt: Efter 12 år som journalist på Jyllands-Postens sportsredaktion (1993-2005) og godt 13 år som direktør og ansvarlig for opbygningen og driften af den selvejende statslige offentlige institution Idrættens Analyseinstitut (Idan) inklusive søsterinstitutionerne Play the Game og Videncenter for Folkeoplysning (2005-2018), etablerede Henrik H. Brandt i sommeren 2018 sin egen konsulentvirksomhed for at få mulighed og manøvrerum til at bruge kræfterne 100 procent på at bringe sin viden og erfaring og store netværk i spil i den dynamiske danske idræts- og fritidssektor.

Ambitionen er at arbejde med spændende opgaver på alle niveauer af idræts- og fritidssektoren, fra det helt lokale idrætsmiljø, til forvaltningen, organisationen, uddannelsesinstitutionen eller den private leverandør eller idrætsudbyder.

Vi løser konkrete udviklings-, analyse- eller rådgivningsopgaver for samarbejdspartnere i sektoren og arbejder desuden med perspektiverende journalistik om idræts- og fritidssektoren i eget regi eller som bidragyder til eksterne medier.

Læs mere om Henrik H. Brandts CV og baggrund i idræts- og fritidssektoren

 
 

Hjemmesiden idkon.dk åbnede den 8. november 2018. Siden er designet af CASPER SØLBERG + Co. Fotos er leveret af fotograf Lars Krabbe. Desuden har vi benyttet offentligt tilgængelige fotos fra Flickr, Unsplash samt Idrættens Analyseinstitut.