Gratis webinar: Gentænk træningsmiljøet under Corona-pausen

I rækken af webinarer om ’Corona-krisen som kickstart for bedre fodboldmiljøer’ kommer vi på torsdag den 28. maj kl. 19.30-20.45 til selve træningen og organiseringen af den i landets fodboldmiljøer. Få gratis adgang til Hollands største digitale træningsplatform.

VTON er Hollands største digitale træningsplatform til fodboldtræning. Ideen med VTON er at hjælpe frivillige trænere og klubber med at levere alderssvarende og praktisk anvendelige øvelser, så alle spillere uanset alder og niveau kommer igennem en ‘læreplan’, der passer til deres udviklingstrin.

VTON er et digitalt træningsunivers til fodbold med tusindvis af færdigsyede øvelser og træningspas. App’en virker også offline ude på træningsbanen.

VTON er et digitalt træningsunivers til fodbold med tusindvis af færdigsyede øvelser og træningspas. App’en virker også offline ude på træningsbanen.

Mere end 13.000 hollandske børne- og ungdomstrænere modtager hver uge færdigsyede træningspas med forklaringer, video og grafikker. De har samtidig adgang til et bibliotek med tusindvis af øvelser og færdige træningspas, som kan tilpasses aldersgruppe og fokus med træningen. Ingen forældretrænere skal lades i stikken.

Også spillerne har adgang til systemet, så de kan øve udvalgte øvelser og være en del af træningsmiljøet hele døgnet. Systemet kan tilgås på PC eller mobil, og man kan benytte app’en offline ude på træningsbanerne.

En række af de største hollandske ligaklubber benytter systemet i samarbejde med deres lokale samarbejdsklubber, så både klubber og trænere kan være sikker på, at ’læreplanen’ altid er tilpasset alle spillere uanset niveau og alder.

Oprindeligt var ideen med at invitere fodboldhjernen bag VTON, Richard Elsinga, at ruste fodboldklubberne til at levere på ’Corona-fodbold’ uden kropskontakt. I Holland har spillere fra 13-18 år haft lov at træne med halvanden meters afstand siden april, og VTON har derfor et forspring i at udvikle særlige Corona-øvelser.

Ideen blev delvist overhalet af den hurtige udvikling herhjemme, hvor træning med kropskontakt nu atter er tilladt. Men det ændrer ikke på, at Corona-tiden med tvunget samarbejde mellem trænere og hold og små grupper og mange måneders ’frihed’ fra kampe og regler er den perfekte anledning til at gentænke klubbernes organisering af træningen.

Deltag derfor i webinaret ’Corona-fodbold som vejen til bedre træning’ på torsdag den 28. maj kl. 19.30-20.45. Idrættens Konsulenthus inviterer i samarbejde med TF Sport & fritid til gratis webinar. Deltagende trænere og klubber m.v. kan få gratis adgang til VTON-universet (på engelsk) helt frem til september.

Tilmelding:
Tilmeld dig på dette link. Deltagelse er gratis i samarbejde med TF Sport & Fritid og giver gratis adgang til VTON-universet for deltagende trænere og klubber til og med august måned.

Velkommen til Webinar 2: Corona-fodbold som vejen til bedre træning
Torsdag den 28. maj kl. 19.30-20.45
Deltag på et online-webinar med manden bag VTON-træningsplatformen på torsdag den 28. maj kl. 19.30-20.45 og få gratis adgang over sommeren til hundredvis af Corona-egnede træningsøvelser samt et bibliotek af komplette alderssvarende træningspas.
Webinar 2 foregår på engelsk. Programmet gengives derfor på engelsk:

How to make corona-football fun and use it as a stepping stone for better training in the future
Learn more about leading Dutch football app for trainers, players and clubs. VTON. Get access to a free trial period over the summer to the full digital platform (in English) with VTON’s specific Corona-football exercises and the full training system with more than 1.000 ready-to-go training sessions designed specifically for all age groups from 5-19 years. VTON is a complete system designed to support and motivate voluntary coaches, players, goalkeepers and club leaders. More than 13.000 coaches use the ready made curriculum of VTON for their training in Dutch kids and youth football.

19.30-19.35: Welcome and introduction
Henrik H. Brandt, founder Idrættens Konsulenthus, voluntary coach IF Lyseng

19.35-20.00: First half: An introduction to VTON and the digital platform for coaches and club leaders
Meet Richard Elsinga, founder and owner of VTON (Voetbal Technische Ontwikkelung Nederland), former professional football player at Heracles, SC Heerenveen and FC Emmen, teacher, coach and instructor with more than 25 years of experience in football coaching and methodology.

20.00-20.05: Questions and remarks

20.05-20.35: Second half: Training in practice
Richard Elsinga will demonstrate some good training drills that fits into ‘Corona-rules’ and can still contribute to the development of players in various age groups. All participants in the seminar will get free access to use the digital platform of VTON over the summer period.

20.35-20.45: Questions, remarks and final conclusions.
How to use corona-football as a stepping stone to organize your club in a better way for trainers and players?
Moderator: Henrik H. Brandt, founder Idrættens Konsulenthus, voluntary coach IF Lyseng

Hvordan?
Seminarerne kører online på Zoom. Det er let at logge sig på, og kan du ikke deltage i det enkelte seminar, vil du modtage handouts og en optagelse af webinarerne.

Pris:
Deltagelse er gratis i samarbejde med TF Sport & Fritid. Tilmelding

Kommende webinarer:
Webinar 5. Football in the community. What does it really mean?
Hør den vildeste historie om at være relevant for sit lokalsamfund og skabe nye indtægtsmuligheder til fodbold ved at tænke ud af boksen. Mød The Spartans Community Football Academy i Edinburgh ved CEO Douglas Samuel.
Tirsdag den 2. juni kl. 20.00-21.30

Arrangør:
Journalist og konsulent i idræts- og fritidssektoren Henrik H. Brandt, Idrættens Konsulenthus. Henrik har en fortid som sportsjournalist på Jyllands-Posten og direktør for Idrættens Analyseinstitut og kender alle undersøgelserne af trends og tendenser i idrætten, frivillighed og facilitetsledelse. I dag driver han et selvstændigt konsulentfirma i idræts- og fritidssektoren og er i sin fritid involveret på breddeniveau i ungdomsfodbold i IF Lyseng, hvor han har været en del af rejsen med årgang 2002 til Danmarks p.t. største U19-drengeårgang.
De enkelte seminarer afvikles i partnerskab med TF Sport & Fritid og med skarpe fagfolk og inspiratorer fra fodboldmiljøer i ind- og udland. Samtidig bliver der rig mulighed for deltagerne for at bidrage med egne ideer og erfaringer.