SportsFair i ny satsning på innovation og viden

sportsfair_csm_logo_bb27cf3591.png

Idrættens Konsulenthus og MESSE C har indgået et samarbejde, hvor parterne sammen vil udvikle SportsFair til en unik fagmesse for sports- og fritidsfaciliteter, hvor et endnu bredere udsnit af sports- og fritidsbranchen vil mødes omkring nye spændende produkter og nye udviklingstræk i sektoren.

Fagmessen har allerede i dag opnået en fin position som udstillingsforum for leverandører til sports- og fritidsbranchen, lige som de to brancheforeninger, Dansk Svømmebadsteknisk Forening og Idræts- og Fritidsfaciliteter i Danmark (IFFD) samler deres medlemmer til konference- og netværksarrangementer i forbindelse med SportsFair.

Idrættens Konsulenthus er stiftet af den tidligere direktør for Idrættens Analyseinstitut, Henrik H. Brandt, og hensigten med samarbejdet er at bringe Henrik H. Brandts erfaring og netværk i forhold til nye innovative virksomheder, viden, uddannelse og andre vigtige aktører i idrætssektoren endnu mere i spil i fremtidens SportsFair.

I 2019 vil SportsFair således fået separat Innovationsforum på udstillingen med særlig fokus på start ups og innovation i idrætssektoren. Et Videnscenter vil give mulighed for at præsentere forskning fra landets relevante forskningsinstitutioner og bringe de efterhånden tusindvis af fuldtidsstuderende med fokus på forskellige aspekter af idræts- og fritidssektoren mere i fokus under SportsFair.

”SportsFair skal være et sted, hvor man kan møde og komme i uformel dialog om og med fremtidens produkter, serviceydelser og aktører i idræts- og fritidssektoren. Sektoren er i rivende udvikling og har i den grad behov for et uformelt mødested for leverandører og udbydere i sektoren – både de etablerede aktører og nye aktører. Jeg glæder mig til at være med til at udvikle på SportsFair i samarbejde med arrangørerne og udstillerne og forhåbentlig til at få endnu flere interessenter med ombord,” siger Henrik H. Brandt.

I MESSE C glæder teamet bag SportsFair 2019 sig til samarbejdet: ”Vi har i Henrik fået en sparringspartner, der er kendt i de kredse vi gerne vil samarbejde med om udviklingen af Sports Fair som fagmesse, og som et forum for viden og innovation i branchen”, siger projektleder Hanne Iversen.